28 maart 2023

Terug naar Bergen? (nieuws, 2023)

Saskia Noort viert twintig jaar schrijverschapIn 2003 verscheen haar thrillerdebuut en instant bestseller Terug naar de kust. Eind juni viert Saskia Noort twintig jaar schrijverschap met de publicatie van De nazaten, het derde deel van het drieluik na De eetclub en Debet.

Karen Brouwer leeft al tien jaar met haar twee dochters en haar zoontje Mik teruggetrokken op het Noord-Brabantse platteland. Toen haar man Michel overleed was er al niets meer dat haar nog bond in Bergen, aan het leven dat ze daar ooit had.

En na de dood van Simon Vogel, lid van de eetclub en spil in al het duistere dat zich in het kustdorp afspeelde en de rechtzaak die erop volgde, besloot Karen onder te duiken met het voornemen nooit meer boven te komen.

Maar als ze op een ochtend samen met Mik wordt klemgereden, blijken er banden te zijn die niet zomaar verbroken kunnen worden...

Uitgeverij The House of Books belooft een 'grootse viering' van het twintigjarig schrijverschap van Saskia Noort (1967). Van haar boeken werden ruim 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 100.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020.

Klik hier
Klik hier voor een interview met Saskia Noort na het verschijnen van De eetclub. Klik hier voor een interview met Noort over haar debuut en klik hier voor een recensie van Debet

Geen opmerkingen: