25 mei 2024

Wordt verwacht 591 (nieuws, 2024)

 Over 21 dagen wacht haar de doodstrafDe kracht van de jacht en duistere geheimen staan centraal in Ik zie je overal, de nieuwe thriller van de Amerikaanse bestsellerauteur Lisa Gardner. Het verhaal over de verdwenen zus van een seriemoordenaar verschijnt 4 juli bij uitgeverij Cargo.

Ze is de zus van een seriemoordenaar, en ze is verdwenen…

De zaak was destijds al sensationeel. Kaylee Pierson bekende onmiddellijk. Ze noemde zichzelf de Dood, het publiek noemde haar de Duivel.

Ondanks haar getraumatiseerde jeugd had niemand sympathie voor de vrouw die achttien mannen gewetenloos om het leven had gebracht. Over 21 dagen wacht haar de doodstraf, maar nu heeft ze eindelijk een aanwijzing gekregen over haar zus, die meer dan tien jaar geleden verdween.

Kaylee roept de hulp in van Frankie Elkin, en vraagt haar undercover te gaan op een afgelegen eiland bij Hawaï om uit te vinden wat er toen is gebeurd.

Niemand mag weten naar wie Frankie op zoek is, en iedereen heeft wat te verbergen. Als het misgaat, kan niemand haar helpen…

Lisa Gardner is een van de meest geprezen en succesvolle misdaadauteurs ter wereld. Haar boeken worden in dertig landen vertaald en er werden 22 miljoen exemplaren van verkocht. Lisa woont in New Hampshire. 

Geen opmerkingen: