08 mei 2024

Iedereen liegt (nieuws, 2024)

Will en Sara op huwelijksreis'De Queen of Crime is terug!', meldt uitgeverij HarperCollins Holland. En met veertien keer de nummer 1-positie in de Bestseller 60 kan dat er maar een zijn: Karin Slaughter. Op 11 juni verschijnt haar nieuwste thriller Waarom we logen. Met de vertrouwde Will Trent en Sara Linton in de hoofdrol.

Plaats delict wordt de McAlpine Lodge, diep verscholen in de Appalachen. Daar brengen special agent Will Trent en patholooganatoom Sara Linton hun huwelijksreis door.

Het resort is een afgelegen paradijs op aarde, behalve dan dat iedereen er liegt. Ze liegen over het verleden. Ze liegen over het heden. Ze liegen tegen zichzelf.

Op een avond dreigt de anders zo brave dochter Mercy McAlpine de familiegeheimen te onthullen, en aan het eind van die avond is ze dood. Wat voor Will en Sara de vakantie van hun leven had moeten worden, verandert in een race tegen de klok. Want alles wijst erop dat de moordenaar opnieuw zal toeslaan…

Karin Slaughter is een van de populairste verhalenvertellers ter wereld. Ze is de auteur van meer dan twintig New York Times-bestsellers, waaronder het voor een Edgar Awards genomineerde Veroordeeld en standalone-thrillers zoals Goede dochter, Mooie meisjes en Gewetenloos.

 Haar boeken worden in 120 landen uitgegeven en wereldwijd zijn er ruim 40 miljoen exemplaren van verkocht. Haar internationale bestseller Pieces of Her (Gespleten) stond als Netflix-serie wereldwijd op #1, en de Will Trent-serie is ook een succes op tv. Er zijn meer film- en tv-projecten in de maak. Slaughter is oprichter van het Save the Libraries Project – een non-profitorganisatie die is opgericht om bibliotheken te ondersteunen. Ze is geboren in Georgia en woont in Atlanta.

Zin om een interview met Karin Slaughter lezen uit haar beginjaren als auteur? Klik hier


Geen opmerkingen: