08 juli 2020

Wordt verwacht 466 (nieuws, 2020)

Het tankstation verandert in een fort  



Hij is pas 27 jaar en wordt nu al een Australisch multitalent genoemd. Van de hand van Gabriel Bergmoser verschijnt op 20 augustus bij Luitingh-Sijthoff zijn debuutthriller Opgejaagd. 'Bloedspannend', belooft de uitgever.  


Hoeveel zet jij op het spel om een wildvreemde te helpen? Dat is de prikkelende vraag van de uitgever die Opgejaagd bestempelt als een musthave voor fans van Stephen King, Taylor Adams en Lee Child.

Frank leidt een rustig leventje met zijn kleindochter op het platteland van Australië. Maar op een dag strompelt een zwaargewonde vrouw over de drempel van zijn tankstation, achtervolgd door een groep bloeddorstige jagers die haar koste wat kost willen omleggen.

Het tankstation wordt omgebouwd tot een fort, en nu moeten Frank en zijn klanten een bloedige strijd leveren met deze vreemde aanvallers. Want één ding is zeker: deze jagers stoppen niet totdat iedereen dood is.

Gabriel Bergmoser woont en werkt in Melbourne, Australië. Hij won al verschillende prijzen en nominaties voor zijn schrijfwerk in de toneelwereld. Eerder schreef hij YA-romans. De filmrechten van Opgejaagd zijn verkocht aan het bedrijf van Roy Lee dat eerder films als The Departed en Blair Witch produceerde.


Geen opmerkingen: