01 april 2024

Welkom in Stanhope (nieuws, 2024)

Lekkere buurtBij uitgeverij Luitingh-Sijthoff verschijnt op 12 april de spannende roman Iedereen liegt hier van Shari Lapena. De uitgever noemt het boek 'een ijzersterke en meeslepende domestic thriller voor fans van Colleen Hoover en Saskia Noort, bomvol onverwachte plotwendingen'.

Welkom in Stanhope. Een veilige buurt. Een ideale plek voor families. Daar waar iedereen liegt.

William Wooler lijkt op het eerste gezicht een echte familieman. Maar in werkelijkheid heeft hij een affaire, eentje die vanmiddag vreselijk afliep in een motel. Wanneer hij boos en van streek thuiskomt en daar zijn negenjarige dochter Avery aantreft, verliest William zijn zelfbeheersing.

Uren later wordt Avery door haar familie als vermist verklaard.

Opeens is Stanhope niet zo’n veilige buurt meer. En William is niet de enige in de straat die iets verbergt.

Als getuigen naar voren komen met informatie die misschien niet waar is, beginnen Avery’s buren langzaam hun gezond verstand te verliezen.

Wie heeft Avery Wooler meegenomen?

Iedereen hier liegt, maar iemand in de buurt kent de waarheid…

De 64-jarige Shari Lapena is een Canadese romanschrijver. Ze is vooral bekend om haar thriller The Couple Next Door uit 2016, die zowel in Canada als internationaal een bestseller was. Lapena, een advocaat en lerares Engels voordat ze haar schrijfcarrière begon, publiceerde haar debuutroman Things Go Flying in 2008.

Geen opmerkingen: