13 april 2021

Een Franse sportauto (nieuws, 2021)

Aloysius belandt in een wespennest  



Veelschrijver en bestsellerauteur David Baldacci slaat weer toe. Op 11 mei laat hij zijn nieuwste proeve van bekwaamheid los op de Nederlandse lezer. In Dodelijk spel (een uitgave van A.W. Bruna) komt held Aloysius Archer voor de tweede keer opdraven. 

Onderweg naar Californië maakt Aloysius Archer een tussenstop in Reno. Nog geen 24 uur later is hij de trotse eigenaar van een peperdure, zeer zeldzame Franse sportauto. Daarnaast heeft hij een reisgenoot gevonden in de mysterieuze danseres Liberty Callahan, maar moet hij zich ook enkele zwaar bewapende criminelen van het lijf houden.

Geluk bij een ongeluk: Liberty blijkt niet alleen zeer verleidelijk te zijn, maar ook uitstekend met een pistool overweg te kunnen. Het zijn twee eigenschappen die hun niet veel later uitstekend van pas komen, wanneer privédetective Archer in een politiek wespennest belandt waarin een schatrijke familie, een nachtclub en een mysterieuze militaire installatie de hoofdrollen spelen.

Van David Baldacci zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 2 miljoen boeken verkocht. Zijn boeken worden in meer dan 45 landen vertaald en wereldwijd zijn er meer dan 130 miljoen exemplaren van verkocht. Zijn debuut Absolute Power werd verfilmd door en met Clint Eastwood. Hij heeft meer
dan dertig thrillers, romans, jeugd- en kinderboeken geschreven. 

Geen opmerkingen: