13 augustus 2021

Wordt verwacht 496 (nieuws, 2021)

Profiler met mening   Op 6 oktober verschijnt bij uitgeverij HarperCollins Holland de thriller Gezicht van het kwaad van Chris Carter. Deze forensisch psycholoog schreef een nagelbijtend spannende pageturner, aldus de uitgeverij. 

Op de traptreden van een kerkaltaar wordt het bloederige lichaam van een priester gevonden. Forensisch rechercheurs ontdekken dat in het bovenlijf van het slachtoffer het cijfer drie is gekerfd.

Eerst denkt profiler Robert Hunter dat het om een rituele moord gaat, maar als er meer lichamen worden gevonden, moet hij zijn mening bijstellen.

Ieder slachtoffer blijkt geconfronteerd met zijn of haar ergste nachtmerrie, die werkelijkheid is geworden. Hoe kan de moordenaar dit zo precies weten?

Chris Carter heeft een veelzijdig leven gehad. Na zijn verhuizing van Brazilië naar Amerika volgde hij een studie om forensisch psycholoog te worden. Hij kroop in het hoofd van criminelen om er achter te komen hoe ze werken.

Nadat dit hem allemaal te veel werd besloot Chris Carter een carrière in de muziek te beginnen. Jarenlang toerde hij door Amerika en speelde hij voor vele grote bands. Maar toen dat tijdperk eindig bleek, ontdekte hij opeens een nieuwe liefde: schrijven. Zijn reeks rondom profiler Robert Hunter wordt in meer dan twintig landen uitgegeven.

Geen opmerkingen: