22 juni 2021

Gesignaleerd 517 (nieuws, 2021)

Leah Konen - Een fatale leugen  



Bij uitgeverij De Fontein verschijnt op 29 juni de thriller Een fatale leugen van Leah Konen. 'Dit verhaal vol leugens en misleiding kruipt onder je huid en laat je niet meer los', belooft (of waarschuwt) de uitgever. 

Het verhaal draait om Lucy, die Brooklyn naar een afgelegen gebied bij Woodstock verhuist om het verleden achter zich te laten. Haar nieuwe buren Vera en John ontfermen zich over haar.

Maar ook zij blijken een verleden te willen ontvluchten en naar eigen zeggen is de enige manier waarop ze met een schone lei kunnen beginnen, het in scène zetten van Johns dood. En ze vragen Lucy hierbij te helpen.

Wat begint als een leugentje tegen de politie, wordt een nachtmerrie wanneer John daadwerkelijk dood wordt aangetroffen. Lucy moet achterhalen wie ze écht kan vertrouwen, voordat zij als dader wordt aangewezen…

Leah Konen studeerde journalistiek en Engelse letterkunde. Ze woont in Brooklyn, NY, met haar gezin. Eerder publiceerde ze een aantal YA-titels. Een fatale leugen is haar thrillerdebuut.

Een fragment van het verhaal kun je hier vinden. 

Geen opmerkingen: