01 november 2019

Gesignaleerd 475 (nieuws, 2019)

Wendy Walker - Nachtschaduw



Bij uitgeverij De Fontein verschijnt op 5 november de thriller Nachtschaduw van Wendy Walker. Haar Nederlandse uitgever noemt haar hét grote thrillertalent van de Verenigde Staten en voegt eraan toe: 'Nachtschaduw is duivels slim in opbouw, nagelbijtend spannend, actueel en urgent.'

Rosie en Laura, twee zussen die van elkaar verschillen als dag en nacht. De een heeft het perfecte gezinsleven, de ander probeert uit alle macht los te komen van een getroebleerd verleden en bezoekt regelmatig haar psychiater.

Wanneer Laura niet terugkeert van een blind date, is Rosie gealarmeerd. Wanneer zij op zoek gaat naar haar zus, stuit zij op een reeks geheimen uit Laura’s verleden die nu aan de oppervlakte komen en die het ergste doen vrezen.

Als er een vrouw is die kan multitasken dan is het Wendy Walker wel. Ze is een voormalig familierechtadvocaat. Ze begon met schrijven terwijl ze daarnaast de opvoeding van haar drie zoons op zich nam. Ze schreef twee romans die door uitgeverij St. Martin's Press op de markt werden gebracht. Haar debuutthriller All is not forgotten verscheen in 2016, twee jaar later gevolgd door Emma in the night. In mei van dit jaar kwam The night before (Nachtschaduw) uit.

Voordat ze als advocaat aan de slag ging was ze financieel analist bij Goldman, Sachs & Co. Ze schrijft nu aan haar vierde thriller. 




Geen opmerkingen: