31 juli 2007

Karin Slaughter (nieuws, 2007)

KARIN SLAUGHTER AAN DE TRIANGEL

De Amerikaanse schrijfster Karin Slaughter is zo blij dat haar nieuwe thriller 'Onaantastbaar' uitkomt, dat zij de lancering van het boek met een muzikale begeleiding heeft omlijst. Ze heeft de videoclip 'Gimme Goobers' opgenomen en op de populaire site YouTube geplaatst.

Met de clip wil ze ook haar 'rockende' thuisstaat Georgia lof toezwaaien, aldus Slaughter. ,,Ik heb mijn trouwe triangel afgestoft en nam met mijn maatje Melanie een paar nummers op, uitsluitend voor jullie, mijn geliefde lezers.'' De clip, een ode aan de pelpinda waarbij een zak perziken jammerlijk sneuvelt, is hier te zien.

'Onaantastbaar' is een nieuwe thriller in de serie rond kinderarts en lijkschouwer Sara Linton. Detective Lena Adams ligt met verwondingen in een vervallen ziekenhuis in Georgia en is de enige getuige van een brute moord waarbij een vrouw onherkenbaar werd verminkt.

Honderdvijfentwintig kilometer verderop hoort haar baas Jeffrey Tolliver dat Lena is gearresteerd. Zijn vrouw Sara Linton heeft haar handen vol aan haar eigen problemen nadat ze is aangeklaagd voor nalatigheid, maar werkt desondanks mee aan de oplossing van de moordzaak. Lena was een aantal dagen eerder teruggekeerd naar de plek waar ze te midden van racisme, woede en moord was opgegroeid. Ze belandde daarbij opnieuw in handen van haar gewelddadige ex-vriend, een neonazi die haar nu zelfs vanuit de gevangenis nog in zijn macht houdt.

Geen opmerkingen: