20 oktober 2024

Influencer versus bastaarddochter (nieuws, 2024)

 B&B vol suspense



Ze schreef eerder de thrillers Verstrikt en Verknipt. Op 12 november verschijnt bij uitgeverij De Fontein opnieuw een 'Ver...'-thriller van Eveline Karman: Verziekt

Eveline en haar partner Emiel kochten samen een vervallen huis in Frankrijk. Ze toverden het karakteristieke pand om tot een B&B in art-decostijl. Terwijl ze midden in de soms helse verbouwing zaten, ontstond de inspiratie voor haar nieuwe boek vol suspense. In deze thriller draait alles om geheimen, bedrog en wraak. Een must-read voor liefhebbers van thrillers die gaan over de duistere kant van de liefde, intriges en verrassende wendingen.

Sommige familiegeheimen zijn dodelijk…

De tijd dringt voor de terminaal zieke Tosca. Na de plotselinge dood van haar overspelige echtgenoot door een hartaanval, staat haar zoon Thijmen op het punt te trouwen met influencer Lauren.

Tosca is vastberaden om de waarheid aan het licht te brengen en gerechtigheid te bieden aan de bastaarddochter van haar man. Maar zodra Lauren hier achter komt, zet ze alles op alles om te voorkomen dat de erfenis van Thijmen – en daarmee haar toekomstige erfenis – in gevaar komt.

In hoeverre weet Thijmen eigenlijk wat er aan de hand is?

Eveline Karman is naast schrijfster ook columnist voor tijdschriften zoals LINDA., GOOISCH Magazine, Grazia en Marie Claire. In haar vaste column voor Vriendin deelt ze persoonlijke verhalen en reflecties over haar leven. Voor haar boek Verknipt ontving ze in 2023 de ThrillZone Award voor Beste Nederlandstalige Thriller.

Geen opmerkingen: