14 februari 2023

Gesignaleerd 575 (nieuws, 2023)

Karen Rose - Zonder angst



Bij uitgeverij De Fontein verschijnt 21 februari een nieuwe thriller van de 'romantic suspense-koningin' Karen Rose. Zonder angst is het nieuwe, los te lezen deel in de Sacramento-serie. Een sekteleider ontmaskeren is het doel van FBI-agent Gideon en zijn zus Mercy. 

FBI-agent Gideon en zijn zus Mercy zijn ooit ontsnapt aan de Eden-sekte van Ephraim, die zijn volgelingen geïsoleerd houdt van de buitenwereld, voor persoonlijk en seksueel gewin.

Ze hebben gezworen niet te zullen rusten voordat ze de sekte hebben ontmanteld en de volgelingen hebben bevrijd.

Met gevaar voor eigen leven zetten ze alles op alles om Ephraim ten val te brengen, daarbij geholpen door Gideons collega Tom Hunter en zijn nieuwe liefde, ex-legerarts Liza. Binnen de sekte woedt ondertussen een machtsstrijd tussen de leider en diens zoon, en de missie van Gideon en Mercy wordt met de dag grimmiger en gevaarlijker…

Lees hier een fragment.

Karen Rose scoort met haar thrillers wereldwijde bestsellers. Haar boeken werden meermaals bekroond.  Rose studeerde chemie aan de Universiteit van Maryland en sloot deze studie als ingenieur af. Daarna werkte zij in de levensmiddelentechnologie in Cincinati (Ohio). Aanvankelijk schreef zij daarnaast als hobby, maar later kon zij er haar werk van maken. De schrijfster, die debuteerde in 2003, woont en werkt in Florida. Dit jaar verschijnt haar 27ste thriller.

Geen opmerkingen: