12 februari 2023

Gesignaleerd 574 (nieuws, 2023)

Eveline Karman - Verknipt




Bij uitgeverij De Fontein verschijnt op 14 februari de thriller Verknipt van Eveline Karman. Een, zoals de uitgever aangeeft, 'bloedstollende thriller over familierelaties en misleiding'. 

Schrijfcoach Marelle Boersma mocht vooraf al het boek lezen. Zij schrijft: 'Eveline Karman bewijst opnieuw dat zij het thrillerschrijven tot in de finesses beheerst.'

Centraal in het verhaal staat Emma Doyle. Zij worstelt al jaren met de dood van haar broer Arvid, met wie ze een intense band had. Het verdriet deed haar vluchten in drank maar inmiddels is ze, met hulp van een therapeut al weer geruime tijd clean.

De vondst van een ketting, op de plek waar haar broer zich van het leven benam, zet een zoektocht in gang naar wat er wérkelijk gebeurde op die noodlottige dag in de schuur achter de boerderij van haar ouders.

Het lijkt erop dat er mensen zijn die het verleden liever begraven laten. Mensen die tot het uiterste gaan om Emma ervan te weerhouden de waarheid boven tafel te krijgen. En welke rol speelt haar vader Jonathan eigenlijk in dit verhaal...?

Benieuwd? Lees hier een fragment.

Journaliste Eveline Karman schrijft columns en artikelen voor onder andere LINDA., GOOISCH Magazine, Grazia en Marie Claire. Met Verstrikt debuteerde ze in mei 2022 als thrillerschrijfster.

Geen opmerkingen: