26 augustus 2020

Gesignaleerd 486 (nieuws, 2020)

 Sarah Pinborough - Over haar lijk  



Op 1 september verschijnt bij The House of Books de thriller Over haar lijk van Sarah Pinborough. 'Het huwelijk kan dodelijk zijn', meldt de uitgeverij over dit boek.


Het verhaal: De affaire van Marcie met Jason Maddox deed haar midden in de wereld van de gegoede klasse belanden. Oud geld, oude vriendjes, oude geheimen. Marcie is deze wereld misschien wel in getrouwd, maar ze zal er nooit echt toe behoren.

Dan komt Jasons compagnon terug van een reis naar Londen, met een nieuwe echtgenote. Jong, aantrekkelijk, roekeloos... Iedereen raakt in de ban van Keisha. Ook Jason.

Sommige mensen zouden een moord plegen voor het leven dat Marcie leidt. Hoe ver is ze zelf bereid te gaan om het te behouden? Na een pagina of 400 weet de lezer het antwoord.

De Britse Sarah Pinborough (Milton Keynes, 1972) heeft tientallen YA- en fantasyboeken op haar naam staan.Ook is ze niet vies van het schrijven van romantische fictie. Haar psychologische thriller Wat jij niet ziet belandde op de bestsellerlijst van de New York Times. Ook schreef ze scenario's voor de BBC en andere tv-bedrijven.   

Geen opmerkingen: