20 april 2014

Gesignaleerd 314 (nieuws, 2014)

vers van het mes!

NORA ROBERTS - DE SCHILDER


Bij uitgeverij Boekerij verschijnt 'De schilder' van Nora Roberts.

Als professioneel huizenoppasser is Lila Emerson zo vrij als een vogeltje. Niets bindt haar: haar werk niet, een huis niet en een relatie al helemaal niet. Alles wat ze heeft, zelfs haar hart, kan ze zo 'inpakken' om te vertrekken. Maar als Lila vanuit haar tijdelijke oppashuis getuige is van een dubbele moord, neemt haar leven, zoals dat heet, een dramatische wending.

Kunstenaar Ashton Archer weet zeker dat zijn broer zijn vriendin niet heeft vermoord - en dat hij nooit zelfmoord zou plegen. Lila is als getuige zijn enige hoop achter de waarheid te komen.

Lila en Ashtons onderzoek brengt ze van de penthouses van Manhattan naar grandioze Italiaanse villa's en ze ontdekken een schaduwwereld waarin kunst niet alleen wordt verhandeld, maar ook vergokt en geroofd. In die wereld ben je wat je bezit en wat je nog wilt hebben kan er een dodelijke obsessie worden.

Nora Roberts is een van de meest gelezen auteurs ter wereld. In totaal zijn er wereldwijd meer dan 400 miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Een groot aantal kwam zelfs meteen op nummer 1 van de New York Times-bestsellerlijst. Nora Roberts woont met haar man in Boonsboro, Maryland.

Nora Roberts - De schilder. Vertaling: Karien Gommers. Uitgeverij Boekerij, 400 pag., € 15,00. ISBN: 978 90 2256 9504.

Geen opmerkingen: