30 april 2014

Diverse sprekers (nieuws, 2014)

LANCERING 'MR. MERCEDES' IN MELKWEG

Uitgeverij Luijtingh-Sijthoff viert zaterdag 31 mei de wereldpremière van 'Mr. Mercedes', de nieuwe thriller van Stephen King. Dat zal gebeuren tijdens een ruim drie uur durende release party in de Melkweg in Amsterdam. Diverse sprekers zullen dan stilstaan bij het oeuvre van de Amerikaanse bestsellerauteur. Ook zal dan de Nederlandse vertaling verkrijgbaar zijn. De Engelse editie van 'Mr. Mercedes' verschijnt 'pas' drie dagen later.

Tijdens het evenement praten regisseur Martin Koolhoven en Ronald Simons, hoofdredacteur van de filmwebsite 'The Cult Corner' over de verfilmingen van boeken van Stephen King. VN-recensent Jeroen Vullings laat zijn licht schijnen over 'de koning van de popcultuur' en 'HEX'-auteur Thomas Olde Heuvelt praat over de auteur uit Maine als inspiratiebron. Beans & Fatback speelt muziek gebaseerd op het oeuvre van King en er is een sneak preview van 'Misery', de musical. Tot slot is er een 'King-size quiz'.

De toegang bedraagt € 12,50, studenten of houders van een CJP betalen een tientje. Voor het bestellen van kaarten klik hier.

Geen opmerkingen: