25 april 2014

Gesignaleerd 315 (nieuws, 2014)

vers van het mes!

CLIVE CUSSLER EN GRAHAM BROWN - DUIVELSPOORT

Bij uitgeverij The House of Books verschijnt 'Duivelspoort' van Clive Cussler en Graham Brown, een nieuw deel in de serie actiethrillers rond oceaanonderzoeker Kurt Austin.

Een Japans vrachtschip vliegt voor de kust van de Azoren in brand. Als piraten het brandende wrak willen plunderen, explodeert hun schip. Wat is er aan de hand?

Kurt Austin gaat met zijn NUMA-team op onderzoek uit en raakt betrokken bij de smerige zaakjes van een Afrikaanse dictator. Deze is bezig met de ontwikkeling van een ongekend dodelijk wapen. De dictator zint op een plan om de hele wereld aan zich te onderwerpen, te beginnen bij de grote steden. Eerste doelwit: Washington DC.

De Amerikaanse auteur Clive Cussler schreef ruim dertig bestsellers, waaronder de serie over avonturier Dirk Pitt. Ook de actiethrillers rondom Isaac Bell en de reeks Dossier Oregon zijn van zijn hand. Clive Eric Cussler (1931) woont in Arizona.

Clive Cussler en Graham Brown - Duivelspoort. Vertaling: Pieter Verhulst. Uitgeverij The House of  Book, 400 pag., € 19,95. ISBN: 978 90 443 4313 7.

Geen opmerkingen: