28 april 2014

Exit (nieuws, 2014)CRIMEZONE MAGAZINE TER ZIELE

Crimezone Magazine, het glossy tijdschrift van website Crimezone, sterft een vroege dood. Met de publicatie van het zevende nummer, in maart jongstleden, is tevens de laatste editie verschenen. Dat meldt Sander Verheijen, oprichter van Crimezone en hoofdredacteur, vandaag op Facebook.

Eerder deze maand werd bekend dat Crimezone en uitgeverij A.W. Bruna hun samenwerking hebben beƫindigd. Daarop gaf Verheijen aan dat de website zelfstandig zou voortgaan. Vorige week liet hij echter weten dat de website een van de redactionele portals wordt binnen het nog op te richten Hebban.nl, een Nederlandse variant van de lezerscommunity Goodreads. Hebban.nl valt onder Book Communities, een joint-venture van Dutch Media-eigenaar Cees Wessels en Michel Suijkerbuijk, directeur van de eReaders Groep. Verheijen treedt donderdag 1 mei in dienst bij Book Communities als general manager.

Op zijn Facebookpagina meldt Verheijen dat de focus van Book Communities is gericht op online activiteiten. 'Met pijn in het hart' zegt hij afscheid te nemen van het tijdschrift. Het eerste nummer van het kwartaaltijdschrift verscheen in het najaar van 2012. De vernieuwde website van Crimezone wordt donderdag 29 mei gelanceerd tijdens de Avond van het Spannende Boek in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam.

1 opmerking:

Unknown zei

Dat vind ik dus echt heel erg jammer! Was een mooi blaadje.