03 april 2014

Bestseller (nieuws, 2014)

HAYES BOEKT SUCCES MET DEBUUTTHRILLER

De uitgeverij noemt het 'de enige thriller die je dit jaar móét lezen'. En het lijkt wel of thrillerminnend Nederland die dwingende boodschap niet kan negeren. Want van 'Ik ben Pelgrim', het debuut van oud-journalist en scenarioschrijver Terry Hayes zijn binnen zes weken 25.000 exemplaren verkocht. Dat heeft uitgeverij A.W. Bruna laten weten.

'Ik ben Pelgrim' is een imponerende spionagethriller waarin een ex-geheim agent zich tot het uiterste moet inspannen om een terrorist te beletten zijn uiterst kwaadaardige plannen uit te voeren. Het meer dan 700 pagina's tellende boek staat al zeven weken in de Bestseller 60.

Van de weeromstuit heeft uitgeverij A.W. Bruna besloten een prijsvraag te verbinden aan het succes van Hayes' kloeke boek. De uitgever geeft 25 exemplaren van de thriller weg. Gegadigden dienen voor 15 april via prijsvraag@awbruna.nl te laten weten waarom zij het boek willen lezen. Men dient - naast naam en adresgegevens - ook aan te geven waar de voorkeur naar uitgaat: het e-book of het papieren exemplaar.

Geen opmerkingen: