03 juni 2013

Nieuwe uitdaging (nieuws, 2013)

BONDGIRL OP LEEFTIJD

Honor Blackman in 'Goldfinger'
De producers van de nieuwe James Bond-film zijn nog druk bezig met de casting voor het nieuwste avontuur, maar de cruciale rol van Bondgirl is al ingevuld: Penelope Cruz wordt op haar veertigste de oudste Bondgirl ooit.

De Spaanse actrice, momenteel zwanger van haar tweede kind met echtgenoot Javier Bardem, zal volgende zomer haar opwachting maken in de volgende (en voorlopig titelloze) Bondfilm. In april wordt Cruz veertig.

De film wordt waarschijnlijk (opnieuw) geregisseerd door Sam Mendes. ,,De producenten hebben in het verleden al vaker geprobeerd Penelope vast te leggen, maar ze was nooit beschikbaar'', aldus een ingewijde. ,,Nu zijn de gesprekken al even bezig, de laatste details worden nu uitgewerkt.''

Cruz zal de Britse actrice Honor Blackman aflossen als ‘oudste Bondgirl’. Blackman was 39 toen ze in ‘Goldfinger’ opdraafde als de legendarische ‘Pussy Galore’. Cruz, die in 2008 nog een Oscar won voor haar bijrol in ‘Vicky Cristina Barcelona’ van Woody Allen, sprak al langer over ‘een nieuwe uitdaging’.

(Bron: De Standaard)

Geen opmerkingen: