30 juni 2013

Goed en Kwaad (nieuws, 2013)

BRITSE AUTEURS OP THRILLER FEST IN EINDHOVEN


Hanna Jameson
Op zaterdag 2 november 2013 vindt de eerste editie plaats van het Thriller Fest, volgens de initiatiefnemers het eerste Nederlandse festival dat uitsluitend om thrillerauteurs draait.

In Eindhoven komt die dag een aantal Britse thrillerauteurs bijeen om hun lezers te ontmoeten. De festivalbezoeker krijgt op zijn beurt ook alle kans om de schrijvers beter te leren kennen tijdens een programma met panels, meet & greets, en een grote 'pubquiz' rondom Britse crime.

Auteurs en bezoekers spreken en discussiëren met elkaar over onderwerpen als 'Characters and Series', 'Good versus Evil', 'Deadlier than the Male' en 'The Importance of Research'. Het programma is nog niet volledig, maar de volgende thrillerauteurs zullen zeker aanwezig zijn: Nicci French, Sophie Hannah, R.J. Ellory, S.J. Watson, Jonathan Holt, Peter James, Helen Fitzgerald, Hanna Jameson en Robert Goddard. Het programma wordt aangeboden met lunch, borrel en diner in aanwezigheid van de auteurs.

Op zondag 3 november vindt een vervolg plaats in Antwerpen op de Vlaamse Boekenbeurs. Het Thriller Fest is een initiatief van de uitgeverijen Luitingh-Sijthoff, Ambo|Anthos en De Fontein.

1 opmerking:

'Graag Gelezen', mijn boekenblog zei

Daar hoop ik meer over te horen !