02 oktober 2012

De andere kant (nieuws, 2012)

UITGEBREIDE 'VERSLUIERING'

Het Italiaanse auteursechtpaar Monaldi & Sorti schreef op uitnodiging van de Stichting CPNB het geschenkboekje 'Versluiering' voor Juni - Maand van het Spannende Boek 2011. Op 11 oktober verschijnt bij uitgeverij Cargo een uitgebreide editie van 'Versluiering' als e-book. Ook zal het e-book van de in het najaar van 2011 verschenen historische thriller 'Mysterium' dan beschikbaar zijn. Mysterium is het vierde deel van hun thrillercyclus over voormalige castraatzanger, diplomaat en spion Atto Melani. Volgens Cargo vormt 'Versluiering' de andere kant van het verhaal uit de roman 'Mysterium'. Het e-book bevat ook meer achtergrondinformatie.

Over 'Versluiering': Het hele Franse hof is in rep en roer. Kardinaal Mazarin, de eerste minister van het koninkrijk, wil voor het volgende carnaval een groots Italiaans melodrama opvoeren. Maar welk complot gaat er werkelijk schuil achter deze weelderige opvoering? Dat vraagt de jonge Atto Melani zich af, de hoofdrolspeler van het geheimzinnige spel. Samen met zijn trouwe secretaris gaat hij op onderzoek uit en stuit op een duidelijke samenzwering die teruggaat tot het Florence van twee eeuwen geleden.

Monaldi & Sorti - Versluiering (e-book). Vertaling: Jan van der Haar. Uitgeverij Cargo, ca. 144 pag., € 7,95. ISBN 978 90 234 7409 8

Geen opmerkingen: