29 juli 2011

Wat zit er in het vat? (nieuws, 2011)

AUTEURS 'UITGLIJDER' EN 'KOORTS' OP MANUSCRIPTA

Wanneer het lopende boekenseizoen afloopt, mag Joost of Onze Lieve Heer weten. Maar vaststaat dat binnenkort het nieuwe seizoen weer begint. In het eerste weekend van september wordt dat feestelijk geopend met het evenement Manuscripta in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Op zaterdag 3 en zondag 4 september is het publiek van harte welkom om te inventariseren wat er allemaal voor nieuws in e-book- en boekvorm zal verschijnen. De maandag erop is gereserveerd voor de vakidioten: handelaren, pr-mensen en pers.

Inmiddels heeft de organiserende Stichting CPNB een klein tipje van de sluier opgelicht. Tot dusver hebben twee thrillerauteurs hun komst naar Manuscripta bevestigd: Loes den Hollander, schrijfster van onder andere 'Uitglijder' en Saskia Noort, wier vijfde thriller 'Koorts' in het najaar wordt gelanceerd. De lijst met misdaadauteurs zal hoogstwaarschijnlijk nog worden aangevuld.

Naast Den Hollander en Noort kan de boekenfan ook andere schrijvers in het echt spotten: Stefan Brijs, Renate Dorrestein, Nico Dijkshoorn, Ingmar Heytze, Arthur Japin, Kluun natuurlijk, Erwin Mortier, Connie Palmen (zit er nog een robbertje 'catfight' met Noort in het vat?), Yvonne Kroonenberg, Wanda Reisel, Jan Siebelink en Dimitri Verhulst zijn enkelen van de auteurs die acte de présence zullen geven.

Meer namen worden later bekendgemaakt op deze site.

Geen opmerkingen: