26 juli 2011

Ingewikkeld spel (nieuws, 2011)

'OVERSPEL' MONDT UIT IN THRILLER

Schrijfster Nicolet Steemers publiceert komend najaar de thriller 'Overspel', het boek bij de gelijknamige nieuwe Vara-serie. De thriller, over een gevaarlijke liefde in de vastgoedwereld, verschijnt bij uitgeverij L.J. Veen.

De jonge fotografe Iris is getrouwd met Pepijn, een succesvolle officier van justitie. Dan wordt ze tot over haar oren verliefd op Willem, de advocaat van de dubieuze vastgoedmagnaat Couwenberg, met wie Pepijn namens het OM juist in een juridisch gevecht verwikkeld is. Iris en Willem weten dit aanvankelijk niet van elkaar en beginnen een hartstochtelijke affaire.

Als duidelijk wordt hoe de kaarten liggen, komt Iris dubbel klem te zitten. Willem en Pepijn worden niet alleen tegenstanders in de rechtszaal, maar ook in de liefde. Een ingewikkeld spel van hoogoplopende emoties, conflicterende belangen en juridische verwikkelingen begint, waarbij de inzet hoog is. Ook Willem is getrouwd, heeft kinderen en is uiterste loyaliteit verschuldigd aan zijn cliënt Couwenberg. De ontwikkelingen zijn pijnlijk en tenslotte zelfs gevaarlijk, wanneer er een raadselachtige moord plaatsvindt.

De wekelijkse serie start op 8 september en de hoofdrollen worden vertolkt door Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Ramsey Nasr en Rifka Lodeizen. De regie is in handen van o.a. Dana Nechustan ('Annie M.G.') en Frank Ketelaar ('Vuurzee').

Geen opmerkingen: