11 juli 2011

Rondreis (nieuws, 2011)

LAATSTE BOEK SUZANNE VERMEER IN JANUARI 2012

De laatste vakantiethriller van Suzanne Vermeer (pseudoniem van de onlangs overleden Paul Goeken) verschijnt op 17 januari 2012. Dat meldt uitgeverij A.W. Bruna in haar aanbiedingscatalogus. Het boek heet 'Noorderlicht' en speelt zich ditmaal af in Scandinaviƫ.

Goeken, die op 21 juni op 48-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van kanker, schreef tot dusver vijf Suzanne Vermeer-thrillers. Na zijn overlijden maakte uitgeverij A.W. Bruna bekend dat hij de auteur was de succesvolle vakantiethrillerreeks. A.W. Bruna-uitgever Steven Maat liet weten dat de uitgeverij in ieder geval Vermeers volgende thriller op de markt zou brengen. Van Vermeers thrillers zijn meer dan 850.000 exemplaren verkocht. Onder eigen naam schreef Goeken zes thrillers. De laatste, 'De oversteek', verscheen in 2008

'Noorderlicht' vertelt over Kim Romeijn die haar dertigste verjaardag met haar vrienden groots wil vieren tijdens een rondreis door Noorwegen. De reis is ook een test voor haar knipperlichtrelatie met Brian. Zij wil hem tijdens de reis ten huwelijk vragen. Haar broer Eric vreest dat Brian niet goed voor haar is en alleen op haar geld uit is. Niet iedereen uit de vriendengroep overleeft de reis.

Geen opmerkingen: