06 november 2012

Regels (nieuws, 2012)

TOM KPY3

In Rusland kennen ze ook Lee Child. Daar lezen ze ook zijn thriller over de boomlange loner Jack Reacher. En ongetwijfeld zullen ze daar ook in de rij staan als de verfilming van zijn thriller 'One Shot', gewoon getiteld als 'Jack Reacher', de bioscopen zal bereiken. De filmaffiche is, zoals het behoort in het cyrillisch, waarin bijvoorbeeld de naam van hoofdrolspeler Tom Cruise verandert in Tom Kpy3. Schrijver Lee Child plaatste de afbeelding van de filmposter op zijn website.

Bioscoopbezoekers die geheid de film gaan zien, maar nog beter de persoon van Jack Reacher willen doorgronden, worden overigens op hun wenken - maar wel Engelstalig - bediend. Want sinds vandaag is 'Jack Reacher's Rules' te koop. Deze volgens de uitgever 'onweerstaanbare' gids leidt de lezer door de wereld van deze ex-militair, deze freelance probleemoplosser met een mysterieus verleden en een passie voor rechtvaardigheid.

Hij introduceert zichzelf als volgt: 'Ik heet Jack Reacher. Ik heb geen tweede naam, geen adres. Mijn belangrijkste regel is: als je je met mij bemoeit is dat op eigen risico.' Andere regels die Reacher hanteert zijn: Bij twijfel, drink koffie; Geef je nooit vrijwillig voor iets op; Laat het meubilair heel; Slechts één vrouw per keer; Laat je tegenstander zien met wie hij zich inlaat.'

Op 21 december gaat 'Jack Reacher' in première in de Amerikaanse bioscopen. Hier de volledige officiële trailer:


Geen opmerkingen: