06 november 2012

Shownieuws (nieuws, 2012)

ONGEREMD HERDRUKT

'Ongeremd', het vijfde boek van artiestenmanager Xenia Kasper dat sinds gisteren in de winkel ligt, heeft op de dag van verschijnen al een herdruk te pakken. Kasper, die BN'ers als Bridget Maasland en Linda de Mol begeleidt, werd op een voor haar niet ongewone wijze van dit nieuws op de hoogte gesteld: door een cameraploeg en een tiental fotografen.

Sinds Kasper vijf jaar geleden debuteerde, zijn er ruim honderdduizend boeken van haar verkocht. ,,Normaal ben ik niet zo gek op verrassingen'', laat de manager in een reactie weten. ,,Ik hou graag de touwtjes in handen, maar dit keer was ik natuurlijk dolbij! Ik ben trots dat mijn nieuwe thriller zo goed wordt besteld en nu al aan een herdruk toe is.''

Kasper schrijft in 'Ongeremd' over misdaadjournaliste Maja. Zij onderzoekt voor haar populaire televisieprogramma de moord op een zakenman. Ze hoopt de politie met haar onderzoek voor te zijn en de moord zelf te kunnen oplossen, zodat ze weer een primeur kan scoren. Maar dan volgt er een tweede moord en gaat de zaak een heel andere richting uit dan Maja van tevoren had vermoed. De druk om de moordenaar te vinden wordt steeds groter, en Maja raakt persoonlijk betrokken bij de oplossing van de zaak. Wanneer het uitloopt op een confrontatie, komt ook haar eigen leven in gevaar.

Xenia Kasper debuteerde in 2007 met '38½'. Vorig jaar verscheen haar eerste thriller, 'Chimaera'. Zij is van oorsprong Duitse en woont en werkt in Nederland.

Geen opmerkingen: