12 november 2012

Van de redactie (nieuws, 2012)

HET IS MOOI GEWEEST

De hoofdredacteur, beheerder en oprichter van De Spanningsblog heeft er nachten wakker van gelegen. Maar uiteindelijk heeft hij de knoop doorgehakt. Het is mooi geweest, vindt hij. Het is tijd om er een . achter te zetten.

Dagelijks stond hij voor een steeds zwaarder wordende opgave. Terwijl het gevaar van herhaling op de loer lag, moest hij elke dag weer iets nieuws verzinnen. En voor hoeveel mensen deed hij het nou eigenlijk? Hooguit een stuk of vijftien, bijna verslaafde sneue diehards. Dan kon hij zijn tijd toch wel beter besteden?

Nu er economisch zware tijden aanbreken, is het tijd geworden om de steven te wenden. Er zal een nieuwe koers gevaren moeten worden om de horizon te verruimen. Er kan geen tijd meer worden verspild aan een dagelijkse uitdaging, ook al is het bijkans een routineklus geworden.

De redactie van De Spanningsblog heeft daarom besloten om 15 december als laatste dag aan te houden. Daarna valt onherroepelijk het zwaard.

Op die zaterdag plaatsen wij de allerlaatste vraag in de Twitterthrillerkwizzz, om een dag later de winnaar van 2012 bekend te maken.

Voor alle duidelijkheid: De website gaat verder zijn bijna dagelijkse gang. Het is alleen de kwiz die ten grave wordt gedragen.

5 opmerkingen:

Guido Huisintveld zei

"Voor alle duidelijkheid: De website gaat verder zijn bijna dagelijkse gang. Het is alleen de kwiz die ten grave wordt gedragen."

SODEMIETER!
Had dat als eerste zin gebruikt.
Nu schrok ik me het leplazerus; dacht even dat de stekker uit de blog getrokken werd.
&%$%&#!!%&$, niet meer doen, Peter.

;-)

Peter Kuijt zei

Ik dacht: een practical joke op de maandagmorgen hakt er wel in.

Ronald zei

Bij Guido zéker...! En het is nog geeneens 1 april

ingrid mulder zei

toch jammer. Maar begrijpelijk. Chapeau voor alle vragen die je hebt bedacht!

Anoniem zei

Geweldige grap! Ik schrok ook al - waardoor ik de laatste zin (de clou)twee keer heb moeten lezen voor ik 'm vatte.