06 juni 2011

Waardering (nieuws, 2011)

BRAM DEHOUCK GENOMINEERD VOOR HERCULE POIROTPRIJS

Bram Dehouck, winnaar van de Gouden Strop 2010 met 'De minzame moordenaar', is met zijn nieuwste thriller 'Een zomer zonder slaap' genomineerd voor de Knack Hercule Poirotprijs. Dat heeft het magazine Knack vandaag bekendgemaakt.

De overige genomineerden worden in de loop van deze week gepresenteerd. Vanaf vrijdag 10 juni, wanneer de laatste genomineerde bekend is gemaakt, kan het publiek meestemmen voor de Prijs van de Lezer. Stemmen kan tot vrijdag 24 juni op deze site van Knack.

Zondag 26 juni wordt de Knack Hercule Poirotprijs uitgereikt in de Brugse Stadsschouwburg in het kader van Poirot in Bruges – Knack Thrillerfestival. De winnaar ontvangt zijn prijs uit handen van eregast Esther Verhoef. De Prijs van de Lezer wordt uitgereikt door de Poirotwinnaar van vorig jaar: Patrick De Bruyn.

Bram Dehouck is opgetogen over de nominatie. ,,Absoluut. Het is toch een jury met kennis van zaken die over zo’n nominatie beslist. En het is ook een waardering voor je werk.'' Klik hier voor een recensie van het boek.

(Bron: Knack)

Geen opmerkingen: