01 juli 2010

Een bui vissen (nieuws, 2010)

ANJET DAANJE SCHRIJFT TV-SERIE

Thrillerauteur en scenariste Anjet Daanje ('Suikerbeest', 'De blinde fotograaf') heeft het script geschreven van 'De geheimen van Barslet', een nieuwe dramaserie van de NCRV en de NPS. Acteurs Dragan Bakema en Martijn Lakemeier spelen de hoofdrollen in deze serie, die deze zomer wordt opgenomen.

De zevendelige reeks vertelt over het idyllische plattelandsdorpje Barslet, dat wordt opgeschrikt door een aantal mysterieuze gebeurtenissen. Een jongen sterft, een kleuter kan de toekomst voorspellen, het regent vissen en er vindt een aantal onverklaarbare branden plaats. In elke aflevering worden deze gebeurtenissen belicht vanuit het perspectief van een ander personage.

Behalve Lakemeier ('Oorlogswinter') en Bakema ('De Troon') hebben ook Romijn Conen en Teun Luijkx belangrijke rollen in de serie. De regie ligt in handen van Boris Paval Conen ('Vuurzee'). Daanje, pseudoniem van Anjet den Boer, schreef ook het scenario voor de film 'Schemer'. 'De geheimen van Barslet' wordt in het najaar van 2011 uitgezonden.

Geen opmerkingen: