18 november 2013

Met walkingdinner (nieuws, 2013)KIJKEN WIE DE KOGEL KRIJGT

Vrijdagavond 29 november wordt in het Letterenhuis in Antwerpen De Diamanten Kogel uitgereikt. Er zijn zes genomineerden: drie Vlamingen en drie Nederlandse auteurs. Het Vlaamse trio bestaat uit Jo Claes met 'Getekend vonnis', Patrick Conrad ('Tango assassino') en Rudy Soetewey ('2017'). Hun rivalen uit het noorden zijn Escober ('Overkill'), Walter Lucius ('De vlinder en de storm') en Charles den Tex ('De erfgenaam'). 

De organisatie van De Diamanten Kogel heeft drie persoonlijke invitaties beschikbaar gesteld voor de lezers van De Spanningsblog. De gelukkigen mogen elk een introducee meenemen en zijn dan getuige van de feestelijke uitreiking van deze Vlaamse thrillerprijs in het Antwerpse. Vanzelfsprekend zijn zij ook van harte welkom op de voorafgaande receptie en het 'walkingdinner'. 

De eerste drie deelnemers die het antwoord weten op de vraag wie de eerste Nederlandse winnaar was van De Diamanten Kogel, krijgen een uitnodiging van de organisatie van De Diamanten Kogel. Graag het antwoord mailen naar het adres dat te vinden is via de link onder 'Whodunnit?', in de rechterkolom op deze pagina.

Geen opmerkingen: