19 augustus 2013

Huiveringwekkend (nieuws, 2013)

THRILLERFESTIVAL ZOETERMEER VIERT LUSTRUM

Het Nederlands Thrillerfestival in Zoetermeer viert dit jaar zijn eerste lustrum. Het evenement begint op zaterdag 26 oktober en sluit ruim een week later af op zondag 3 november.

Het festival werkt samen met onder andere website Crimezone. Onderdeel van die samenwerking is de Crimezone Thrillermarkt en de uitreiking van de Crimezone Awards op zondag 27 oktober in het Stadstheater. in Zoetermeer. Aan de felbegeerde prijzen voegt het Nederlands Thrillerfestival een nieuwe prijs toe: de Gouden Raaf. Met die onderscheiding wil de organisatie een auteur eren die een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan het thrillergenre.

Het Nederlands Thrillerfestival staat geheel in het teken van het spannende verhaal. Bezoekers vinden er een keur aan activiteiten, waaronder theatervoorstellingen, lezingen, workshops, filmvertoningen en ontmoetingen met kopstukken uit de Nederlandse thrillerwereld. Op het programma staan verder Meet & Greets en interviews met auteurs en scenarioschrijvers. Zo is er een paneldiscussie met medewerking van onder anderen Saskia Noort, Judith Visser, Simon de Waal, Lex Passchier, Elvin Post en Peter Römer.

Klik hier voor meer informatie.

(Bron: Crimezone)

Geen opmerkingen: