10 juli 2012

Signeren en voorlezen (nieuws, 2012)

RENÉ APPEL EN BRAM DEHOUCK OP MANUSCRIPTA

De eerste namen van optredende auteurs op Manuscripta, de jaarlijkse opening van het boekenseizoen in het eerste weekend van september, zijn door de Stichting CPNB bekendgemaakt. Onder hen ook een aantal auteurs uit het thrillergenre.

Onder anderen René Appel (die viert dat hij 25 jaar schrijver is), Britta Bolt (pseudoniem voor thrillerduo Britta Böhler & Rodney Bolt), tweevoudig Gouden Strop-winnaar Bram Dehouck en Simone van der Vlugt zijn voor het evenement vastgelegd. Ze worden geïnterviewd, lezen voor, gaan met elkaar in gesprek, signeren en beantwoorden vragen van hun lezers. Vanuit het buitenland komt onder anderen bestsellerauteur Carlos Ruiz Zafón. Op de Manuscripta-zaterdag worden de genomineerden voor de NS Publieksprijs bekendgemaakt.

De 6e editie van Manuscripta vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 september op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. De zaterdag en zondag zijn beide toegankelijk voor publiek, boekenvakkers en media. De kaartverkoop is gestart via www.manuscripta.nl.

Geen opmerkingen: