06 juli 2012

Malle appie (nieuws, 2012)

CONTENT MET OF VAN KARIN SLAUGHTER

In iTunes is sinds donderdag 5 juli de Karin Slaughter App te downloaden. Het gaat om een Nederlandse productie, die volgens Slaughters uitgeverij Cargo wereldwijd de eerste is die voor de Amerikaanse bestsellerauteur is gemaakt. Mogelijk zal de app dienen als basis voor de apps van haar internationale uitgevers. Karin Slaughter was zelf betrokken bij de realisatie en zal ook regelmatig voor persoonlijke updates zorgen.

In de app staan twee gratis korte verhalen, geen nieuw spul trouwens: 'Kwijt' (die ook al in Slaughters recent verschenen crime-glossy staat) en 'Onbegrepen', het geschenkboekje dat ze in 2008 schreef voor de CPNB. Ander werk van Slaughter kan worden aangeschaft in de iBookstore, waar gebruikers regelmatig kortingen krijgen. De content van de app bestaat verder uit haar persoonlijke tips voor recepten, muziek, boeken en films.

De app kost normaal gesproken € 2,99, maar voor de krententellers onder de Slaughter-fans is er uitkomst: zondag 8 juli is de app gratis te downloaden. Klik hier voor meer informatie.

Van de thrillers van Karin Slaughter (1971) zijn in Nederland ruim 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Ook internationaal is zij een van de bestverkopende thrillerauteurs.

Geen opmerkingen: