16 juli 2012

Kind van zijn vader (nieuws, 2012)

ZOON STEPHEN KING ZIET THRILLER VERFILMD WORDEN

,,Mij kan je niet gelukkiger maken dan met de casting van Daniel Radcliffe voor de verfilming van Horns.'' Dat schrijft auteur Joe Hill op zijn website. Dit najaar beginnen de opnamen voor de film Horns, mét de 22-jarige voormalige Harry Potter-acteur als hoofdrolspeler. De regie is in handen van Alexandre Aja, die eerder onder meer 'The Hills Have Eyes' en 'Piranha 3D' maakte. Hill stelt verder op zijn site dat hij enorm onder de indruk was van Radcliffes prestaties in de bovennatuurlijke thriller 'The Woman in Black'.

Radcliffe vertolkt in 'Horns' Ig Perrish, wiens vriendin is verkracht en vermoord. Op een dag wordt hij wakker met uit zijn hoofd groeiende hoorns die hem de kracht geven mensen hun zonden op te laten biechten en toe te laten geven aan zelfzuchtige daden. Dat komt hem goed uit in de zoektocht naar wat er precies is gebeurd met zijn vriendin, want Perrish is de hoofdverdachte in de moordzaak.

'Horns' is de tweede thriller van Joe Hill, pseudoniem van Joseph Hillstrom King, de zoon van Tabitha en bestsellerauteur Stephen King. Klik hier voor een recensie van 'Horns'.

Geen opmerkingen: