29 mei 2012

In een grote witte Buick (nieuws, 2012)

GLOSSY OVER 'HET GEHEIME LEVEN' VAN KARIN SLAUGHTER

Donderdag 31 mei verschijnt de Karin Slaughter Special van Crime Magazine: een special over de populaire Amerikaanse thrillerauteur. Met onder andere een interview met de auteur, de novelle 'Kwijt' ('Snatched'), een handleiding thrillerschrijven door Tomas Ross, fans over Karin Slaughter en een schrijfwedstrijd. De Karin Slaughter Special van Crime Magazine is verkrijgbaar in de boekhandel, tijdschriftenzaken en in de supermarkt.

Het magazine is gemaakt onder hoofdredactie van José Rozenbroek (voormalig hoofdredacteur van glossy-bladen Red en Elle): ,,Voor deze special editie van Crime Magazine zijn we in de wereld van Karin Slaughter gedoken'', stelt Rozenbroek. ,,We zochten Slaughter op in haar schrijfhuis verscholen de bossen. In een grote witte Buick doorkruisten we Georgia en Atlanta, het zuiden van de VS waar Karin, maar ook haar helden en heldinnen, geboren en getogen zijn. Wat hebben ze met elkaar gemeen? In deze Karin Slaughter Special van Crime Magazine worden hun geheime levens ontrafeld.''

Tomas Ross neemt op 31 mei het eerste exemplaar in ontvangst in Linnaeus Boekhandel (Middenweg 29, Amsterdam). Zo'n vier weken later, op 28 juni, verschijnt 'Genadeloos', de nieuwste thriller van Slaughter. Nederland heeft volgens uitgeverij Cargo een wereldprimeur met deze verschijningsdatum: de Amerikaanse en Engelse editie verschijnen 1 week later (respectievelijk 3 en 5 juli). Eind juni is ook de SLAUGHTERHOUSE APP verkrijgbaar in de AppStore: met exclusieve korte verhalen, winacties en veel extra's.

Geen opmerkingen: