19 juni 2012

Haken en ogen (nieuws, 2012)

INVESTEREN IN DROOMPRIJS

Uitgeverij A.W. Bruna heeft ter gelegenheid van de publicatie van de nieuwe thriller van Suzanne Vermeer een wedstrijd uitgeschreven. Prijs is 'een droomreis' naar Aruba, waar de thriller Bon Bini Beach zich afspeelt. Maar deelnemers dienen wel eerst te investeren.

Lezers die kans willen maken, dienen aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Zo moeten ze een foto van zichzelf of een ander die een boek van Suzanne Vermeer leest, naar de uitgeverij opsturen. Dat betekent óf een investering in een Vermeer-thriller (kassa voor Bruna!) óf een zoektocht naar iemand die een boek van deze auteur in bezit heeft.

Die foto wordt op de Facebookfanpage van Suzanne Vermeer geplaatst. Deelnemers moeten, volgens de algemene voorwaarden, ook bereid zijn mee te werken aan foto- of filmopnamen of interviews die met de actie te maken hebben. De deelnemer krijgt hier geen vergoeding voor.

De prijs bestaat uit een reis naar en verblijf op Aruba voor twee personen. Maar de uitgeverij meldt niet hoe lang deze droomvakantie duurt. Bovendien: ,,Kosten ter plaatse zijn voor rekening van de prijswinnaar.''

'Bon Bini Beach', geschreven door een ghostwriter na de dood van auteur Paul Goeken in juni 2011, gaat over twee Nederlandse studentes. Zij vieren uitbundig vakantie op de Antillen. Totdat een van hen verdwijnt...

Geen opmerkingen: