03 juni 2014

Gesignaleerd 338 (nieuws, 2014)

vers van het mes!

MARION PAUW - HEMELEN 

Bij uitgeverij Ambo|Anthos verschijnt morgen 'Hemelen', de nieuwe thriller van Marion Pauw. De uitgever bestempelt het boek als 'een grootse thriller over verstoorde familierelaties'.

Ron Casper heeft in zijn leven een spoor van ongelukkige mensen achtergelaten en geniet op 76-jarige leeftijd nog volop van een hedonistische levensstijl. Zijn drie volwassen kinderen uit twee huwelijken kampen nog iedere dag met de gevolgen van hun traumatische jeugd.

Ze zijn alle drie niet in staat om gezonde relaties aan te gaan. Niet met elkaar, niet met hun partner en niet met de mensen om zich heen. Als Ron Casper dan ook nog in rap tempo het familiekapitaal erdoorheen jaagt in luxebordelen, kunnen zijn kinderen maar tot één conclusie komen: het wordt tijd dat pa gaat hemelen.

Marion Pauw (1973) is auteur, freelance publicist en copywriter. In 2005 debuteerde ze met 'Villa Serena'. Haar doorbraak bereikte ze met 'Daglicht' (2008), waarmee ze de Gouden Strop won. Daarna schreef ze de thrillers 'Zondaarskind' en 'Jetset' en haar eerste roman 'De Wilden'. Zowel 'Jetset' als 'Zondaarskind' wordt verfilmd door NL Film. 'Daglicht' is inmiddels verfilmd door Eyeworks met in de hoofdrollen Angela Schrijf, Fedja van Huet en Monique van der Ven.

Marion Pauw - Hemelen. Uitgeverij Ambo|Anthos, 288 pag., € 19,99. ISBN: 978 90 4142637 6.

Geen opmerkingen: