21 april 2020

Rake tikken (nieuws, 2020)

John Grisham geeft vervolg aan 'Het eiland' Bij uitgeverij A.W. Bruna verschijnt 23 juni een nieuwe thriller van bestsellerauteur John Grisham. De storm is het vervolg op Het eiland dat in 2017 verscheen.Wanneer orkaan Leo plotseling van zijn pad afwijkt en koers zet richting Camino Island voor de kust van Florida, valt het bezoek van bestsellerauteur Mercer Mann aan de boekwinkel van Bruce Cable (lezers van Het eiland zouden ze moeten kennen) in duigen.

De orkaan doet straten onderlopen en gebouwen instorten, en er valt een tiental dodelijke slachtoffers te betreuren. Een van hen is Nelson Kerr, een met Bruce bevriende thrillerschrijver.

Nelson blijkt echter meerdere klappen tegen zijn hoofd te hebben gekregen, wat suggereert dat hij niet in de storm is omgekomen. Maar wie zou Nelson willen doden? En heeft het te maken met het manuscript van zijn nieuwe boek?

John Grisham is de auteur van meer dan dertig thrillers en romans, waarvan er vele zijn verfilmd. Hij is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een van de succesvolste thrillerschrijvers aller tijden. In zowel zijn boeken als in zijn eigen leven voert hij volgens zijn uitgever strijd tegen onrecht en 'trekt hij zich het lot aan van diegenen in de samenleving die er alleen voor staan of niet de middelen hebben om voor zichzelf op te komen'.

Geen opmerkingen: