16 maart 2013

Slechterik (nieuws, 2013)

'Snabba Cash-ster in verfilming 'Child 44'


De Zweedse acteur Joel Kinnaman (foto) heeft zich naar verluidt aan de cast van de verfilming van de thriller Child 44 gevoegd.

Kinnaman, ruim 33 jaar geleden geboren als Charles Joel Nordström, zal naast acteur Tom Hardey en Noomi Rapace als de 'bad guy' te zien zijn in de boekverfilming van Tom Rob Smith. De Zweed is vooral bekend van zijn rol in de film Snabba Cash, naar de thriller van Jens Lapidus.

De film staat sinds 2007 al in de planning, maar bleef telkens in het beginstadium. Daniel Espinosa (Safe House) zal plaatsnemen in de regiestoel. Wanneer de film verwacht wordt is nog niet bekendgemaakt.

Hoofdpersoon van Child 44 is Leo Demidov, een held uit de Tweede Wereldoorlog, die sabotagedaden verrichtte achter de vijandelijke linies, en in 1953 officier is bij de binnenlandse veiligheidsdienst in Sovjet-Rusland. Hij komt op het spoor van de een mysterieuze seriemoordenaar, maar niemand bij zijn dienst is daar blij mee. Demidov moet samen met zijn vrouw Raisa de ene beproeving na de andere doorstaan om zijn meerderen te overtuigen van zijn theorie over de seriemoordenaar

Bron: Movienewz.nl

Geen opmerkingen: