29 maart 2013

Overlijdensbericht (nieuws, 2013)

HUGH JACKMAN IN VERFILMING COBEN-THRILLER

Hugh Jackman is vastgelegd om de hoofdrol te spelen in de verfilming van 'Six Years', de nieuwste thriller van de Amerikaanse auteur Harlan Coben. Het boek dat 19 maart in de VS werd gelanceerd, heeft inmiddels de eerste plaats op bestsellerslijst van USA Today bereikt.

Jackman sleepte dit jaar een Oscar-nominatie in de wacht voor zijn vertolking van Jean Valjean in 'Les Misérables'. Slechts één boek van Coben werd eerder verfilmd en met succes. De film 'Ne Le dis à personne', gebaseerd op Cobens thriller 'Niemand vertellen', won vier Cesars, het Franse equivalent van de Oscar.

'Six Years' gaat over Jake Fisher die de liefde van zijn leven, Natalie, ziet trouwen met een andere man, ene Todd. Zes jaar later leest Fisher het overlijdensbericht over Todd. Hij besluit om diens begrafenis bij te wonen, in de hoop een glimp op te vangen van Natalie. Maar de weduwe die hij ziet rouwen is niet zijn Natalie. Het blijkt dat de vrouw al tien jaar getrouwd was met Todd. Jake gaat op zoek naar Natalie, maar die zoektocht verloopt niet zonder gevaar. 

(Bron: USA Today)

Geen opmerkingen: