19 februari 2013

Doorzettingsvermogen (nieuws, 2013)

ANTHOS-BABES IN DE RACE VOOR POWERVROUW-TROFEE

Annemarie van Gaal
Vier schrijfsters uit de stal van uitgeverij Anthos maken kans op de best wel prestigieuze titel van Powervrouw, een initiatief van Sky Radio. Het zijn Simone van der Vlugt, Saskia Noort, Esther Verhoef en Marion Pauw. Maar ook uitgeverij Dutch Media heeft mogelijk een Powervrouw binnen de muren: Heleen van Royen

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Ter gelegenheid daarvan gaat Sky Radio diverse Powervrouwen Awards uitreiken aan Nederlandse talenten. De luisteraar kan tot en met 3 maart bepalen wie van de genomineerden een award mee naar huis krijgt. De uitreiking van de awards is overigens op 7 maart.

Sky Radio heeft vijf categorieën van elk vijf mogelijke Powervrouwen bedacht. Naast Schrijfster zijn dat Zangeres, Zakenvrouw, Sportvrouw en Showbizzvrouw. Genomineerde in de categorie Zakenvrouw is onder andere Annemarie van Gaal, voorzitter van de jury van de Gouden Strop 2013. Volgens het radiostation hebben de Powervrouwen één ding met elkaar gemeen: 'Ze staan aan de top in hun vakgebied en hebben stuk voor stuk een sterke persoonlijkheid en groot doorzettingsvermogen'.

Voor meer informatie: klik hier

Geen opmerkingen: