08 november 2011

Gesignaleerd 86 (nieuws, 2011)

vers van het mes!

ELIZABETH HAYNES - WAARHEEN JE OOK VLUCHT

Bij uitgeverij Cargo verschijnt donderdag 10 november 'Waarheen je ook vlucht', het thrillerdebuut van Elizabeth Haynes.

Niemand gelooft Catherine als ze wordt bedreigd door haar aantrekkelijke vriend Lee. Hij probeert absolute controle over haar leven te krijgen en manipuleert haar vrienden. Volledig op zichzelf teruggeworpen, bedenkt ze een plan om te ontsnappen aan haar dubieuze geliefde – een plan dat ze ternauwernood overleeft.

Enkele jaren later probeert Catherine in een andere stad haar leven opnieuw op te bouwen en het verleden achter zich te laten. Langzaam maar zeker leert ze weer in zichzelf te vertrouwen en krijgt ze haar dwangmatige obsessies onder controle. Maar altijd blijft de angst bestaan dat ze Lee ergens weer zal tegenkomen.

'Waarheen je ook vlucht' verschijnt in de imprint Slaughterhouse van uitgeverij Cargo. Voor Slaughterhouse selecteert en introduceert de Amerikaanse bestsellerauteur Karin Slaughter schrijvers die zij ziet als 'nieuw thrillertalent'.

Elizabeth Haynes werkt als informatieanalist voor de politie. Haar ervaringen verwerkte ze in haar debuut dat op Amazon.com werd onderscheiden met de Rising Star Award. Ze woont met haar man en zoon in Kent.

Elizabeth Haynes - Waarheen je ook vlucht. Vertaling: Titia Ram. Uitgeverij Cargo, 448 pag., € 19,90. ISBN 978 90 234 7161 5

Geen opmerkingen: