03 mei 2011

Koekje erbij? (nieuws, 2011)

MARION PAUW BABBELT MET KOFFIEPADFANS

SENSEO Nederland (die van de koffiepads) is een samenwerking gestart met thrillerschrijfster Marion Pauw op Facebook. Sinds zondag 1 mei wisselt de auteur met fans op de SENSEO-Facebook-pagina van gedachten over boeken, lezen en het schrijven van verhalen. Marion Pauw is daarmee de achtste bekende Nederlander die voor de koffiefabrikant op Facebook met mensen in gesprek gaat over hun passie. Ook schrijfster Judith Visser is op deze pagina te vinden.

Marion Pauw (1973) maakte haar debuut in 2005 met haar boek 'Villa Serena'. Met haar boek 'Daglicht' dat in 2008 verscheen, won Pauw de Gouden Strop. Deze psychologische thriller wordt op dit moment verfilmd.

Op de bewuste Facebookpagina praat Pauw over haar passie voor literatuur. Bovendien geeft zij tips over het schrijven van boeken en verhalen. Pauw stelt in een verklaring van de koffiefabrikant: ,,Schrijven is een solitair beroep. Hoe leuk is het dan om via Facebook contact te hebben met lezers? Ik wil heel graag met lezers en aspirant-schrijvers tips en ervaringen uitwisselen over het vak. En natuurlijk houd ik fans op de hoogte van wat ik zelf graag lees.''

Tijdens 'een offline koffiemoment' krijgen de fans later dit jaar de mogelijkheid om, uiteraard 'onder het genot' van een kopje Douwe Egberts SENSEO, ook in het echt met Marion Pauw over het schrijversvak te praten.

Geen opmerkingen: