06 mei 2011

Gesignaleerd 28 (nieuws, 2013)

vers van het mes!

DAVID BALDACCI - DE ZESDE MAN

Bij uitgeverij A.W. Bruna verschijnt deze maand 'De zesde man' van de Amerikaanse bestsellerauteur David Baldacci. In deze thriller maken de privédetectives Sean King en Michelle Maxwell opnieuw hun opwachting.

In de ultrabeveiligde staatsgevangenis Cutter's Rock wordt seriemoordenaar Edgar Roy gevangengehouden, in afwachting van zijn rechtszaak. Privédetectives Sean King en Michelle Maxwell worden door Roys advocaat Ted Bergin, een oude vriend van King, gevraagd hem bij te staan. Maar onderweg naar hun eerste bespreking treffen King en Maxwell het levenloze lichaam van Bergin in zijn auto aan. Hij is vermoord.

In een poging te achterhalen wat er precies gebeurd is, neemt King, die tevens advocaat is, de verdediging van Roy op zich. Samen met Maxwell gaat hij op zoek naar antwoorden op vragen die iedereen uit de weg gaat. Want is Edgar Roy inderdaad een moordenaar? En wie heeft Ted Bergin vermoord? En waarom is de FBI zo geïnteresseerd in deze zaak?

Van het werk van David Baldacci zijn wereldwijd meer dan 45 miljoen exemplaren verkocht. Met zijn Wish You Well Foundation strijdt Baldacci al sinds jaar en dag tegen analfabetisme.

David Baldacci - De zesde man. Uitgeverij A.W. Bruna, 368 pag., € 19,95 ISBN: 978 90 229 9901 1

Geen opmerkingen: