14 mei 2011

Al 18 doden (nieuws, 2011)

'EEN VETTE SRILLER'

James Worthy, de door uitgeverij Lebowski buitensporig gehypete schrijver die met zijn debuutroman 'James Worthy' deze week in de Bestseller 60 belandde, is al bezig met zijn tweede roman. Het wordt een thriller. ,,Een vette sriller'', zei Worthy deze week in De Wereld Draait Door.

Worthy zal geheid nog wat plaatsen stijgen met zijn boek ('ja, er zit best wel wat seks in'), want een optreden in het programma van Matthijs van Nieuwkerk zorgt steevast voor extra verkopen.

De thriller 'gaat lekker', twitterde Worthy eerder. ,,Het gaat over een seriemoordenaar in Amsterdam. De werktitel is 'Dolk' en er zijn al achttien mensen dood.'' Worthy liet zich in DWDD erop voorstaan dat hij beter kan beffen dan zijn Vlaamse vakgenoot Herman Brusselmans. ,,Ik heb een getrainde tongspier.'' Met dat vetpercentage in de sriller komt het dus vast wel goed...

1 opmerking:

Anoniem zei

Het is me inmiddels duidelijk welk soort uitspraken over vermeende seksuele capaciteiten je in bepaalde media moet doen om aandacht te krijgen.
Maar wat te doen, geachte spanningsblogredactie, als zojuist gedebuteerde thrillerschrijfster die gewoon (ouderwets, ik weet het) op de merites van haar boek beoordeeld wenst te worden? En dit is een serieuze vraag.

Groet

Ellen Gerretzen