14 mei 2011

Gesignaleerd 32 (nieuws, 2011)

vers van het mes!

HARLAN COBEN - LEVENSLIJN

Bij uitgeverij Boekerij verschijnt dinsdag 17 mei 'Levenslijn' van Harlan Coben. Het is het zestiende boek van deze Amerikaanse schrijver dat in Nederlandse vertaling wordt uitgebracht.

Myron Bolitar droomt er al jaren van dat er eens een voluptueuze blondine zijn kantoor binnenstapt en hem om hulp vraagt. Dat gebeurt. De vrouw in kwestie is alleen acht maanden zwanger. Suzze T is een voormalige tenisster en Myron heeft de afgelopen jaren heel wat deals gesloten voor haar en haar echtgenoot, rockster Lex. Maar nu is Lex verdwenen. Myron belooft haar te helpen, maar kampt zelf ook met familieproblemen. Zijn vader vecht voor zijn leven, broer Brad zit in de problemen en Brads losgeslagen tienerzoon zoekt naar een vaderfiguur.

Harlan Coben is de eerste auteur die alle grote Amerikaanse thrillerprijzen op zijn naam schreef. Hij schrijft naast zijn stand-alone misdaadromans ook thrillers met een vaste hoofdpersoon: Myron Bolitar.

Harlan Coben - Levenslijn. Vertaling: Martin Jansen in de Wal. Uitgeverij Boekerij, 351 pag., € 19,95. ISBN 978 90 225 5850 8

Geen opmerkingen: