24 mei 2014

Verraad, macht en verleiding (nieuws, 2014)

ANNA LEVANDER KOMT UIT DE KAST

Anna Levander is het pseudoniem van een schrijversduo, waarvan de namen tot op heden officieel nog niet bekend zijn. Maar daar komt verandering in, belooft Wim Krings, DWDD-boekenexpert en uitbater van de gelijknamige boekhandel in Sittard. Op zaterdag 21 juni (15.00-16.30 uur) is er een signeersessie en interview met het koppel, dat dan het eerste deel van zijn Morten-thrillertrilogie onder de aandacht brengt. ,,Uiterlijk deze middag weet u wie het duo is!'', stelt boekhandel Krings.

Het kan ook zijn dat weken eerder bekend wordt wie Anna Levander ├ęcht is. Op 1 juni bezoekt de auteur namelijk in het kader van het evenement 'Plaats delict' Boekhandel Broekhuis in Hengelo en zal wellicht dan al het masker laten vallen.

De redactie van De Spanningsblog gooide eerder al een balletje op en opperde dat achter Anna Levander de journalistes en wederhelften Annet de Jong en Dominique van der Heyde schuilgaan. Die suggestie is tot dusver niet tegengesproken. 

De Morten-trilogie wordt door uitgeverij Q bestempeld als het Nederlandse antwoord op de populaire serie Borgen uit Denemarken. Volgens de ondertitel draaien de drie boeken om verraad, macht en verleiding.

(Bron: o.a. Boekhandel Krings

Geen opmerkingen: