09 maart 2009

Luisteruh! (nieuws, 2009)

RON LEEST JOHN

Ron Brandsteder en Sylvana Simons mogen bij het programma 'Dancing With The Stars' dan uitgerangeerd zijn ten gunste van Beau van Erven Dorens en soapie Lieke van Lexmond, voor eerstgenoemde is er gelukkig weer emplooi gevonden. Voor uitgeverij Rubinstein spreekt Brandsteder de laatste thriller van John Grisham, 'De getuige', in. Zes uur lang de aangever van André van Duin op zes cd's, ga er maar aan staan als luisteraar. Het is overigens niet de eerste Grisham waar Brandsteder zijn bronzen stemgeluid aan leent. Eerder sprak hij 'De aanklacht' in.

Uitgeverij Rubinstein laat in een persbericht weten al helemaal klaar te zijn voor de Maand van het Spannende Boek. Naast de nieuwste van Grisham is ook de klassieker 'Vaarwel mijn lief' van Raymond Chandler onder handen genomen. VPRO-stem Jan Donkers vertelt over de wederwaardigheden van private eye Philip Marlowe die de 'reus' Moose Malloy, verdacht van de moord op een zwarte man, probeert te pakken te krijgen. Donkers sprak eerder luisterboeken in zoals 'Op weg naar de hemel' van Roald Dahl en 'De heimweefabriek' van Douwe Draaisma.

De jongste thriller van Simone van der Vlugt, 'Herfstlied', is voorgelezen door radiopresentatrice Adeline van Lier, terwijl ex-GTST'er Isa Hoes de zomerthriller 'All-inclusive' van Suzanne Vermeer voor haar rekening nam.

Tenslotte sprak Dieuwertje Blok een 'oudje' van Nicci French in. Het gaat om de thriller 'Het geheugenspel', over de moord op het mooie en briljante meisje Natalie Martello.

Deze vijf luisterboeken verschijnen in mei 2009.

Geen opmerkingen: