18 maart 2009

Met 24 vrienden (nieuws, 2009)

VERDUVELDE FOTOWEDSTRIJD

Naar aanleiding van het verschijnen van het vierentwintigste boek van de Vlaamse misdaadauteur Pieter Aspe, 'Misleid' organiseren de schrijver zelf, zijn uitgeverij Manteau en brouwerij Duvel een, zoals wordt genoemd, 'grootse unieke' fotowedstrijd. Met natuurlijk 'tal van prachtige prijzen'.
De Aspe-foto moet aan de onderstaande voorwaarden voldoen:
- Op de foto moet een boek van Aspe of een typisch Aspe-element (bijvoorbeeld Brugge...) te zien zijn,
- Op de foto moet een Duvel staan,
- De foto mag geen seksuele of racistische kenmerken bevatten,
- De foto mag met de computer aangepast zijn.
Deelnemers moeten voor 15 mei 2009 hun foto uploaden naar de speciale wedstrijdsite.
Zowel de meest creatieve als de inzending met de meeste punten wordt beloond, stelt de organisatie. Deelnemers kunnen hun vrienden uitnodigen om voor hen te stemmen.

De foto die door de jury, bestaande uit personeelsleden van Duvel, Manteau, fotograaf Koen Broos en Pieter Aspe, verkozen is als origineelste foto wint een verduvelde Aspe-avond met 24 vrienden (en partners) in de brouwerij zelf. Het diner wordt genuttigd tussen de biervaten en in aanwezigheid van Aspe. Uiteraard krijgen deze winnaars het boek 'Misleid' mee naar huis.

De publieksprijs is een overnachting voor twee personen in het 5-sterren Kempinski Hotel Dukes' Palace te Brugge met een Aspe-pakket. Er zijn 23 troostprijzen: een gesigneerd boek en een 'gepersonaliseerd' Duvel-pakket.

Geen opmerkingen: